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Approcciu innovativu à a valutazione nutrizionale, impedisce è migliurà a salute

A migliurà a salute di u cervellu, a sopravvivenza di u cancer è a malatia di u fegatu grassu senza alcolu sò i trè novi scopi di salute di a piattaforma Diet ID.

Tempu di lettura stimatu: 5 minuti

Piattaforma Diet ID™

ID di dieta ™ hè un kit di strumenti digitale chì reinventa a valutazione è a gestione di a dieta cun un approcciu innovativu, clinicamente pruvucatu basatu à l'imaghjini per a valutazione di a dieta è defidefinizione di ugettivi. A piattaforma hè stata recentemente innuvata, inserisce novi tracce d'identificazione è gestione di e cundizioni, per prevene: u cancer, a malatia di fegatu grassu senza alcolu è a salute di u cervellu.

U cambiamentu dieteticu hè più successu quandu l'esperienza hè persunalizata è ricunnisciuta. L'ID di dieta ùn solu valuta a vostra dieta di basa, ma vi aiuta à ottene una manera più sana di manghjà. A metodulugia di a piattaforma rifiuta l'approcciu dieteticu one-size-fits-all, favurendu un approcciu responsive chì demucratiza l'accessu à l'alimentazione sana. L'esperienza "incontra a ghjente induve sò", perchè ognunu campa un viaghju di salute unicu. A sensibilità di Diet ID à a diversità è u patrimoniu si riflette in a so guida culturalmente pertinente, ricunnosce chì l'alimentariu ùn hè micca solu di nutrimentu, ma una espressione di preferenza persunale, sfondate è cultura.

Esperienza nordamericana

Circa dui terzi di l'adulti americani soffrenu di unu o più cundizioni di salute maneggevoli, almenu in parte, cù dieta è stile di vita. A suluzione Diet ID ricunnosce queste sfide fornendu cunsiglii dietetichi basati in evidenza chì indirizzanu i scopi di salute di ogni persona è raccomandazioni su misura basati nantu à preferenze dietetiche, restrizioni è stili alimentari. L'esperienza permette à qualcunu di screening sti scopi di salute, cù l'altri, per riceve un pianu adattatu di cambiamenti dietetichi da fà per aiutà à ottene i so scopi.

Ci sò 18,1 milioni di sopravviventi cancru in i Stati Uniti, o circa 5,4% di a pupulazione. A dieta hè un mezzu putente per migliurà a sopravvivenza è ottimisà a salute generale. Sicondu l'urganisazioni principali di u cancer, cum'è a Società Americana di Canceru è a Cumunità di Supportu di Cancer, una bona nutrizione hè una parte impurtante di a cura oltre u trattamentu di u cancer. Diet ID offre approcci dietetici di alta qualità è ricchi di nutrienti per i sopravviventi di u cancer.

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Malatie di fegatu grassu senza alcolu

A malatia di fegatu grassu non alcoòlicu (NAFLD) hè a forma più cumuna di malatia di fegatu crònica, chì afecta à circa un quartu di a pupulazione. A dieta è l'esercitu sò intervenzioni chjave per risolve sta cundizione. Un studiu hà dimustratu una risoluzione di 50% di NAFLD trà i malati chì anu persu 5,0-6,9% di u so pesu; U 60% di quelli chì perdenu 7,0-9,9% di u pesu di u corpu è u 97% di quelli chì perdenu ≥10% di u pesu tutale di u corpu. L'ID di Dieta sustene a perdita di pisu sana è una nutrizione mejorata in cunfurmità cù u trattamentu di NAFLD.

A ricerca scientifica mostra chì i cambiamenti in u stilu di vita ponu prutege a memoria è a cognizione à l'età. Questa hè una bona nutizia, postu chì ci sò circa 50 milioni di persone chì vivenu cù a demenza in u mondu, cù circa 10 milioni di novi casi annu. I mudelli dietetichi di destinazione di Diet ID includenu parechji mudelli specifichi per a prevenzione di a decadenza cognitiva; sti mudelli mostranu una grande prumessa cum'è una opzione di trattamentu à pocu costu è sustinibili.

Stili di manghjà

A guida di dieta orientata à u scopu di ID di dieta hè adattatu per una larga gamma di approcci medichi. Per esempiu, i clienti chì preferanu un accostu di medicina di stile di vita utilizanu una strategia sana di l'alimentu, basata in a pianta per aiutà i so pazienti à gestisce una larga gamma di cundizioni. Tradizionalmente, i dieti terapeutichi per queste cundizioni ponu include prudutti d'animali, ma per quelli chì utilizanu a medicina di stile di vita, a terapia dietetica hè basata nantu à a pianta è persunalizata à i bisogni di ogni paziente. In questu modu, i cunsiglii dietetichi ponu esse efficaci mentre rispettu e preferenze alimentarii è stili.

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